voedingssupplementen informatie gids 

 

 

 

 

 

 
voedingssupplementen

internet gids - ugamedia.com


Nutrivital Holland b.v.
Nutrivital Holland b.v. is één van de meest gerenommeerde leveranciers van voedingssupplementen en gezondheids- producten in Nederland. Het bedrijf is opgericht door Simon van der Wal in Oude Bildtzijl te Friesland.
Bekende producten uit het Nutrivital assortiment zijn natuurlijk de Optimax supplementen (waaronder Kinder Multi, Totaalplus®, Arizona Knoflook®, Cysticare®, Kinder Omega), PediSpray® en P20®.

Ortholon
Ortholon b.v. ontwikkelt en verkoopt specialistische kwaliteitspreparaten, waaronder voedingssupplementen. De producten zijn gebaseerd op een natuurlijke samenstelling en gericht op de ondersteuning van de gezondheid. Jarenlange ervaring van artsen, therapeuten en voedingsdeskundigen in de orthomoleculaire geneeskunde ligt ten grondslag aan de receptuur. De producten worden onder apothekerstoezicht volgens strenge kwaliteitsrichtlijnen vervaardigd. Ortholon producten worden in binnen- en buitenland veelvuldig geadviseerd door professionele voorschrijvers.

Vitals voedingssupplementen
Geef het lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft en laat het lichaam zichzelf genezen. Dat is de filosofie achter ieder van onze producten. Vitals is een onafhankelijk, Nederlands bedrijf in hoogwaardige voedingssupplementen met een open oog voor de nieuwste ontwikkelingen en voor de hoogste kwaliteit. Wij werken nauw samen met honderden natuurartsen, therapeuten en kinesiologen, die onze producten op grote schaal inzetten.

Vitortho
VitOrtho bv is importeur/distributeur van voedingssupplementen  voor de voorschrijversmarkt. Dit wil zeggen dat wij uitsluitend aan artsen en therapeuten leveren en (op hun voorschrift) aan apotheken.Onze supplementen worden voornamelijk geproduceerd door Now Foods in de USA, een firma die al meer dan dertig jaar topkwaliteit levert voor bijzonder lage prijzen.

Sportslab
SportsLab (r) is een voedingssupplementenlijn die geschikt is voor kracht en duursporters, hobbyisten, amateurs en professionals. De gehele lijn wordt door Vital Pharma b.v. ontwikkeld in samenspraak met voedingsdeskundigen, artsen en topsporters.

Vitamins direct
Vitamins Direct biedt professioneel advies over voedingssupplementen. Wij leveren ook producten voor gewichtstoename, gewichtsafname, spiergroei en extra uithoudingsvermogen. Belangstellenden kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over weiproteïne, creatine, ginseng, vetverbranders, groene thee en carnitine, waarop wij hen zullen helpen om deze stoffen juist toe te passen.

Liberty
Als u voedingssupplementen wilt gebruiken heeft u de keuze tussen goede en minder goede. Kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen zijn relatief duur. Dat komt niet alleen door de natuurlijke grondstoffen, maar ook omdat er (soms jarenlang) intensief wetenschappelijk onderzoek vooraf gaat aan de ontwikkeling. Zodra alle juiste voedingsstoffen bij elkaar zijn gebracht, wordt het preparaat eerst uitgebreid getest en zonodig weer aangepast. Alle voedingssupplementen, die u bij Liberty kunt bestellen, zijn zo ontwikkeld dat ze optimaal door het lichaam worden opgenomen. Het betekent bijvoorbeeld dat er voor één product een reusachtige hoeveelheid aan natuurlijke grondstoffen nodig is. Wie kiest voor hoogwaardige voedingssupplementen investeert in z’n eigen gezondheid en zal daar op den duur veel baat bij hebben.

Buitensportvoeding
Voedingssupplementen zijn pillen, capsules, tabletten, poeders, drankjes of druppels die allemaal bedoeld zijn om bepaalde stoffen, die goed voor ons lichaam zijn, in voldoende mate binnen te krijgen. Ze zien eruit als medicijnen en worden vaak verkocht in een omgeving die de suggestie wekt dat het zich om medicijnen handelt. Meestal wordt een gunstig effect verkondigd: 'helpt tegen vermoeidheid', 'goed voor de gezondheid'. Dit zijn echter (juridisch gezien) gezondheidheidsclaims en geen medische claims. Het zijn gewone voedingsmiddelen en zij vallen dus onder de warenwet, niet onder de wet op de geneesmiddelenvoorziening. Hierdoor hoeven zij niet te voldoen aan de toelatingseisen die voor medicijnen gelden en is de controle op allerlei neveneffecten niet aanwezig. Dat betekent o.a. ook dat hun medische werking niet bewezen hoeft te worden. Zolang zij niet aantoonbaar de veiligheid of gezondheid in gevaar brengen staat de warenwet de producten toe, mits de fabrikant dan maar geen medische claims uit.

Innergyfoods
BENEO® is een actieve en natuurlijke plantenvezel. BENEO®, met als wetenschappelijke namen 'inuline' en 'oligofructose', is van nature aanwezig in heel wat groenten en fruit, en in grote mate in de cichoreiwortel. Waar komt BENEO® vandaan? BENEO® wordt uit de cichoreiwortel gehaald. Cichorei is al sinds de middeleeuwen bekend om zijn geneeskrachtige werking. De laatste tien jaar hebben wetenschappers wereldwijd de gezondheidseffecten van BENEO® bestudeerd. De resultaten zijn verbijsterend. 

Wat doet BENEO®?
Het is onomstotelijk bewezen dat BENEO® een positieve invloed heeft op het spijsverteringssysteem. BENEO® activeert je natuurlijk verdedigings mechanisme; het stimuleert de heilzame bifidusbacteriën en zorgt voor een betere darmflora. Een gezonde en evenwichtige darmflora is één van de basisvoorwaarden om je natuurlijk verteringssysteem goed te laten functioneren. Zo kan je ook beter en meer calcium uit je voeding opnemen. Een optimaal werkend verteringssysteem zorgt ook voor een goede en regelmatige werking van je darmtransit.

Optipharma
Een evenwichtige voeding en voldoende beweging zijn basisvoorwaarden die we nodig hebben om goed te functioneren. Op het werk en in onze vrije tijd. Door een hoge werkdruk (stress-situaties), een druk gezinsleven en een al even actief sociaal leven komen de basisvoorwaarden in het gedrang. Steeds vaker moeten we onze reserves aanspreken. Vermoeidheid, slechts concentratie en een verzwakt afweersysteem kunnen de gevolgen zijn. Verantwoorde voedingssupplementen kunnen hier hulp bieden. De firma Optipharma levert op dit gebied kwalitatief hoogstaande natuurlijke producten.


Alle trefwoorden, klik hier


Terug naar het hoofdmenu

 

 

[ Email ons ]