amsterdam gids

Work at home Hotels worldwide Travel guide Insurance Toner Loans Debt Mortgage


europe searchengine, europe internet guide, europe portal, visit europe, travel europe

Topic: amsterdam gids

Google
Web www.ugamedia.com

 

ROC van Amsterdam
Je leven lang leren op het ROC van Amsterdam. Wij hebben 350 verschillende beroepsopleidingen voor jou. Avond- & dagopleidingen. Vol- en deeltijd. Werken & Leren of Leren met Stage. Ook doorstroom naar HBO. Alle opleidingen staan op onze site.

Job Consultants
Job Consultants - Mensen zo adequaat mogelijk ondersteunen en begeleiden tijdens hun verkenningstocht naar meer doorstroommogelijkheden binnen de huidige organisatie of naar een andere loopbaan.

Job Consultancy
jobconsultancy is actief sinds 1989 op het brede terrein van personele vraagstukken via advisering, individuele en groepsbegeleiding, training, opleiding en (evaluatie)onderzoek.

Werken in Amsterdam
JobPool, een volledig onafhankelijke partij die op transparante wijze werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt op de website werken-in-amsterdam.nl.

Jongejan Motoren - groothandel
Jongejan Motoren BV Deventer - import en verkoop van nieuwe- en gebruikte motorfietsen.

Joods Historisch Museum
Joods Historisch Museum

Jordaan Info
Jordaan INFO , alle informatie over de Amsterdamse Jordaan. Zoals geschiedenis, foto's, wetenswaardigheden, te bezichtigen, tochten, winkelen en uitgaan.

KARAKTER tekst uitleg
KARAKTER tekst en uitleg. Amsterdams tekstschrijversbureau, bedreven in teksten, ook voor het web, en journalistieke activiteiten.

KAV autoverhuur
KAV Autoverhuur, wij bieden u vervoer op maat met het breedste assortiment van Nederland en een landelijke dekking.

Kinderdagverblijf Ayla Amsterdam
Kinderdagverblijf Ayla Amsterdam; kinderopvang voor gezonde, chronisch zieke en gehandicapte kinderen in Amsterdam.

Kindercentrum Vandaag Amsterdam
Kinderdagverblijf, kinderopvang Kindercentrum Vandaag Amsterdam.

Tropenmuseum
KIT Tropenmuseum is een volkenkundig museum dat in zijn tentoonstellingen gestileerde leefomgevingen afwisselt met indrukwekkende collectiestukken.

Kitseroo Casting
KITSEROO CASTING - Casting, boeking en begeleiding van acteurs, figuranten, specials & modellen voor commercials, fotografie, tv-series, speelfilms, bedrijfsfilms en videoclips.

Klimcentrum Tussen hemel en aarde
Klimcentrum tussen hemel en aarde.

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie. De kliniek voor tandheelkundige implantologie is een algemene praktijk waar behalve de implantologie, ook alle andere tandheelkundige behandelingen plaatsvinden zoals cosmetische tandheelkunde, uitgebreide kroon .

Knauf BV
Knauf bouwproducten. Voor de professionele bouwers én de doe-het-zelver!

KNSM-eiland
KNSM-eiland Online is een project gericht op het creeren van een lokaal platform tot samenwerking door de bewoners van het KNSM-eiland.

Harf Art
Kunstenaars en beeldhouwers exposeren bij Harf Art hun sculpturen. Gemaakt van oa Brons en Marmer. Inspiratie komt van grote meesters zoals; Rodin, Rubens, Da Vinci en van Gogh.

Open Ateliers Westelijke Eilanden
Kunstroute Open Ateliers Westelijke Eilanden 2004, Amsterdam. Kunstenaars stellen hun ateliers open.

OTI Webdesign
Kunststof display's, platen en halffabrikaten.

Amsterdam, Learn It Computer Trainingen
Learn It Bedrijfsopleidingen

Lijn 4
LIJN4 is een winkel in woonaccessoires en geschenken in Amsterdam, vlak bij de Nieuwmarkt. Met een assortiment dat net even anders is dan elders. Origineel, van hoge kwaliteit en voor elke beurs.

M. van Basten Motoren bv - Almere
M. van Basten motoren bv is 1 van de grootste motorshop van Almere.

M.S. Zena
M.S. Zena - Centrum voor dans, muziek en spirituele ontwikkeling.

Schmitz van der Sluijs Makelaars
makelaars in Amsterdam en omstreken. Online en actueel aanbod van onroerend goed in Amsterdam en omstreken.

Lokatienet
Met de Locatienet routeplanner plant u routes door heel europa van deur tot deur. Gebruik de Routenet routeplanner ook voor het opzoeken van kaarten en actuele verkeersinformatie.

Een Veilig Amsterdam
Met deze site willen de Driehoekspartners alle bewoners en bezoekers informeren over belangrijke Amsterdamse veiligheidsonderwerpen. Op deze site is de informatie op veiligheidsthema onderverdeeld.

La Bella visagie nagelstying - Diemen
Met deze site willen de Driehoekspartners alle bewoners en bezoekers informeren over belangrijke Amsterdamse veiligheidsonderwerpen. Op deze site is de informatie op veiligheidsthema onderverdeeld.

Calandlyceum Amsterdam
Middelbare school in Amsterdam Osdorp. Sport, toneel en ict krijgen veel aandacht op het Caland. Extra examenvakken; tekenen, handvaardigheid en LO2. Loot-school. Afdelingen: vmbo, havo, atheneum en een aparte gymnasium-afdeling.

Molinos de Viento
Molinos de Viento, Cursussen Spaans bij Spaans Cultureel Centrum, instituut voor de Spaanse taal en cultuur.

Mondial-catering
Mondial Cateringservice is gespecialiseerd in Contract-Catering voor middelgrote bedrijven met ca. 80 ­ 150 medewerkers. Ook bieden wij Party-Catering aan. Bedrijfskantine, kantine, catering, contract catering, contract-catering, party catering.

The Monster Board
Monsterboard.nl is specialist in online recruitment en de grootste carrière en vacature site van Nederland. Op Monsterboard.nl kan je banen zoeken, vacatures plaatsen en cv's vinden.

Montessori Scholengemeenschap
Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

MotoMaat
MotoMaat......Welkom op de site van Motomaat, de echte motorzaak bestaat nog, Jan Rebelstraat 46, 1069 CC Amsterdam, telefoon 020-4101234, voor reparatie, kleding, advies, snelservice en veel meer.

De IJsbreker
Muziekcentrum De Ijsbreker.

Amsterdam, die groene stad
Natuur stadsnatuur Amsterdam

Netpolis laagste autopremie
Netpolis, uw online verzekeraar! Een autoverzekering met maximaal 80% korting? Bereken nu online uw premie en ontvang direkt uw persoonlijke offerte, zeker weten dat wij Net beter zijn!

Nistal
Nistal, praktijk voor bewustzijn. Voorkom burnout, stress, RSI en andere klachten d.m.v. Adem- en Lichaamswerk, Massage en Meditatie, wat leidt tot ontspanning, bewustzijnsverdieping en bevordering van uw gezondheid.

Nobiles.nl
Nobiles.nl is een carrieresite voor bijna en net afgestudeerden studenten. Je vindt er informatie over stages, vacatures, sollicitatietips en voorbeeldbrieven, maar ook informatie over de nieuwste films, cd's, een studentenagenda en kamers.

Nolita
Nolita heeft een omvangrijk en exclusief assortiment voor u woning.

Nonomes Zaalverhuur
NoNoMes Zaalverhuur biedt in het centrum van Amsterdam ruimte voor feesten, vergaderingen, recepties en vele andere activiteiten tegen een zeer gunstige prijs.

Novanta Nove
Novanta Nove is een galerie in Amsterdam voor hedendaagse kunst - vooral lyrisch abstract - en exclusieve sieraden.

Mokun Werkum
NV Werk is een initiatief om langdurig werklozen aan werk te helpen. Kenmerkend voor NV Werk is de daadkrachtige aanpak; doelgericht, concreet. Met oog voor de mens en aandacht voor persoonlijke aspecten en individuele kwaliteiten.

NV Werk Amsterdam (Mokum Werkum)
NV Werk is een initiatief om langdurig werklozen aan werk te helpen. Kenmerkend voor NV Werk is de daadkrachtige aanpak; doelgericht, concreet. Met oog voor de mens en aandacht voor persoonlijke aspecten en individuele kwaliteiten.

Partyshow
Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubilaris, modeshow, bruidsshow, openingsfeest, reünie of beurs.Uw feest wordt op originele wijze aangekleed met verrassend entertainment.

Aviodome, luchtvaartmuseum
Officiele website van het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome te Lelystad.

Omegam Laboratoria
Omegam Laboratoria is een kwaliteitslaboratorium voor chemische, fysische en biologische (milieu)onderzoeken in het kader van nationale en internationale wetgeving

Keurmerkinstituut
Onafhankelijke informatie voor consumenten over producten, diensten en accommodaties. Het Keurmerkinstituut is een onafhankelijke organisatie gericht op verbetering van de kwaliteit en veiligheid van producten, diensten en accommodaties voor consumenten.

Noordam de Vries
Onderzoekbureau Noordam & De Vries adviseert organisaties op basis van onderzoek.Relatiegroepen en Klanten.

Discoboot
Ons schip is een leuke feestlocatie voor groepen tot ongeveer 50 personenen. We kunnen feestend gaan zeilen op het IJsselmeer of gewoon een stukje varen.

Bijbels Museum
Ontmoetingsplaats van bijbel, kunst en cultuur in een monument vol geschiedenis.

Schiphol
Ontspannen reizen begint met informatie over aankomst- en vertrektijden, vervoer naar Schiphol, inchecken, tax free winkelen, eten en drinken en alle aanwezige faciliteiten en services.

Vertrek en aankomst Schiphol
Ontspannen reizen begint met informatie over aankomst- en vertrektijden, vervoer naar Schiphol, inchecken, tax free winkelen, eten en drinken en alle aanwezige faciliteiten en services.

Anne-Marie van Beverwijk
Ontwerp, verhuur en verkoop van kostuums voor TV, theater, bedrijf en particulieren.

Oostelijke Handelskade
Oostelijke Handelskade Online is een project gericht op het creeren van een lokaal platform tot samenwerking door de bewoners van de Oostelijke Handelskade.

CulinairAmsterdam.nl
Op Culinair Amsterdam, de Amsterdamse restaurant webwijzer, vindt u de lekkerste restaurants van Amsterdam overzichtelijk bij elkaar.

AIESEC in Nederland
Op de site van AIESEC vind je informatie over de grootste internationale studentenorganisatie ter wereld. Op de site kun je meer te weten komen over alle uitwisselingsprojecten die AIESEC aanbiedt voor studenten uit alle studiejaren en -richtingen.

TeC Amsterdam
Op deze site vind je informatie over het Technisch College Amsterdam, een school voor vmbo en mbo in één gebouw.

What Amsterdam Moves
Op deze site vindt u alle informatie over Amsterdam en alle activiteiten in deze Hoofdstad.

Zaalverhuur Amsterdam
Op deze website vind u alles over zaalverhuur in Amsterdam, de grootste database op het gebied van zaalverhuur in Amsterdam. Van vergaderzaaltjes tot grote feestzalen, u vindt het allemaal op zaalverhuur-amsterdam.nl.

Werken bij de Gemeente Amsterdam
Op www.werkenbij.amsterdam.nl vind je naast heel veel vacatures van de gemeente Amsterdam, feiten over het concern Amsterdam, informatie over de gemeente Amsterdam als werkgever, loopbaanmogelijkheden en nog veel meer.

Openbare Bibliotheek Amsterdam
Openbare Bibliotheek Amsterdam (http://www.oba.nl)

Gastouderbureau Opvang Thuis
Opvang Thuis organiseert kleinschalige en flexibele kinderopvang op maat door gastouders in Amsterdam en omgeving.

Vereniging Schepen Binnenstad
Organisatie ter behartiging van de belangen van bootbewoners in de Amsterdamse binnenstad.

Friday night skate
Ouwehand Information Technology - We serve - Bij ons is uw automatisering in goede handen.

Natuur en Milieu Educatie in Amsterdam
Overzicht van organisaties in en rondom Amsterdam met een natuur- en milieueducatief aanbod.

Sweelinck College
Pascal Zuid in Zaandam is een school voor VMBO waar de zorg voor leerlingen centraal staat.

Peer Search
Peer Search is uw partner op het gebied van Headhunting, Executive Search, Freelance recruitment, Bedrijfsopvolging, Werving & Selectie van hoger en midden kader, Headhunter pur sang, Peer Goudsmit.

PEN-eiland, Diemer Vijfhoek
peneiland PEN-eiland diemer vijfhoek Diemervijfhoek maxis,IJburg, diemen, muiden, nederlandse natuur site sbb flora en fauna ontstaan geschiedenis cultuurhistorie wandelingen excursies beheer natuurbeheer terreinbeheer.

Poekoelan Tjimindie Tulen
Poekoelan is een dynamische Indonesische vechtkunst die gebaseerd is op de beweging en de 'spirit' van vier dieren.

Pole to Pole
Pole to pole, het online reisbureau. Op vakantie naar Griekenland,spanje,turkije,canarische eilanden, kreta; boek of reserveer uw lastminutes, vakantie, reisbureau.

Praktijk voor Ayurveda, Yoga en Javaanse dans
Praktijk voor Ayurveda, Raja Yoga en Javaanse dans. Voor wie gezond wil blijven en wie weer gezond wil worden.

Prato Center - Het Academisch Centrum voor Management en Organisatiefilosofie
Prato Center voor filosofie en organisatie. Informatie over het onderwijs, het onderzoek en de advisering vanuit het prato center, het centrum voor filosofie, management en organisatie aan de VU.

Louverdrape Lamella Systems
Producent; verticale zonwering, lamelgordijnen, verticale jaloezieen,gordijnjaloezieen, lamellen van kunststof, textiel, aluminium en hout, losse lamellen.

Sinko
professioneel schoonmaakbedrijf, Sinko is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

Experimenteel-Psychologische Onderzoekschool
psychologieonderwijs en psychologieonderzoek universiteit van amsterdam.

Raf - specialist in audio, video, computers, telecom
Raf speciaalzaken voor (professional)hifi, (car)audio, video, computer en telecom.

Amsterdam RAI
RAIWorld, de overkoepelende site van de RAI Group met informatie over alle tentoonstellingen, congressen en evenementen georganiseerd in en door de RAI.

S.C.S.V. Real Parbo
Real Parbo is van oorsprong een Surinaamse voetbalvereniging, maar werd algauw meer dan alleen maar een sportvereniging. Deze ontwikkeling is ook formeel vastgelegd in de statuten en de naam 'Sociaal Culturele Sport Vereniging Real Parbo.

René van Beeten
Rene van Beeten voor een gezellig stukkie Amsterdam kijk op mijn website voor het laatste nieuws

d'Vijff Vlieghen
Restaurant d'Vijff Vlieghen, de Nieuw-Nederlandse Keuken in Amsterdam, een verfijnde combinatie van traditionele kookkunst met moderne culinaire opvattingen.

Restaurant Lancelot
Restaurant Lancelot heeft dagelijks wisselende menu's, Een goed restaurant op de Amsteleveenseweg in Amsterdam.

Rietlanden
Rietlanden Online is een project gericht op het creeren van een lokaal platform tot samenwerking door de bewoners van de Rietlanden.

Ritense
Ritense BV, wij ontwikkelen applicaties voor mobiel en vast internet.

Riven bewakingssystemen
Riven camera/video observatie en bewakingssystemen.

Waterlelie Rondvaart Amsterdam
Rondvaartboot door de grachten van Amsterdam en omgeving, geschikt voor recepties, etentjes, rondleidingen en kleine voorstellingen. Met schuifdak en open achterdek, voldoende loop en beweegruimte. Category: Amsterdam

Ronny Jordaan
Ronny jordaan staat voor een avond gezelligheid voor jong en oud.

Gezond werken, Werken aan gezondheid
Rsi, Stoelmassage, Fysiotherapie – Bedrijfsfysiotherapie.

SAN Verkeersopleidingen
SAN verkeersopleidingen is partner van overheden, bedrijven en particulieren bij het opleiden voor beroepen in het verkeer zoals rijinstructeur, vrachtauto chauffeur, buschauffeur, heftruckchauffeur.

Sarah-Jane's Hairfashion
Sarah-Jane's Hairfashion. Onze kapsalon te Amsterdam voor dames en heren met black, aziatisch of europees haar. Gespecialiseerd in hairextension, haarvlechten en weaving. Wij werken volgens afspraak en u wordt ontvangen met een lekker kopje koffie.

Schmoelewicz Casting
Schmoelewicz Casting cast voor commercials, reclamefotografie, speelfilms, bedrijfsfilms, videoclips & tv-producties.

Schmucki
Schmucki Design: hét publiciteits- en ontwerpbureau voor voor musici, koren en orkesten.

KÄTHE Schoeneraak
Schoeneraak Kathe Amsterdam een historisch bedrijfsvaartuig, zeeschip, in prive bezit.

Klynos Nederland bv
Schoonmaakbedrijf voor schoonmaak, specialistisch onderhoud en detachering van schoonmaakpersoneel.

Security-Systems
Security Systems biedt u een totaal oplossing wanneer het gaat om beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn met name gespecialiseerd in alarm- en camerasystemen, mechanische beveiliging en observatieproducten.

Simar automatisering
Simar automatisering bv is gespecialiseerd in de automatisering van de interieurbranche. Met name voor de keuken-, en sanitairvakhandel hebben wij een breed aanbod van programmatuur.

Rezatex
Sinds 1997 bestaat de Stichting ´Kledingroject Reza Kerk en Buurt Westerpark'. De stichting beheert 5 kledingbakken. De ingezamelde kleding wordt gesorteerd in een loods op het NDSM terrein. De kleding wordt verkocht aan grote en kleinere afnemers.

Sing Singel
Sing Singel Amsterdam, om je vingers bij op te eten.

Shu'em shamanic healing Amsterdam
sjamanisme, Shamanisme en healing vanuit de visie van Shamaan Abbah Frederic.

El Sur
Spaans Taalcentrum El Sur in Amsterdam verzorgt cursussen Spaans in kleine groepen of privé, met Spaanstalige docenten. Ook voor kinderen.

Spaarndammerhout
Spaarndammerhout - wonen, werken en leven in de Spaarndammerbuurt, Amsterdam-West.

Ikan Mas Catering Amsterdam
Specialist Indonesisch Catering vanuit hartje Amsterdam. Wij verzorgen indonesische catering in de hele randstad. Ons grootste aandacht gaat uit naar de smaak, sfeer en presentatie, zodat uw feest gegarrandeerd slaagt. Category: Amsterdam

Meer.....(alg) sport
Sport overzicht, het totale Nederlandse overzicht over sport, sportverenigingen en sportuitslagen van o.a. wielrennen, tennis, voetbal en hockey.

Stadhouder Financiering
Stadhouder Financiering VOF levert maatwerk op het gebied van beleggingsfinancieringen, bedrijfsfinancieringen, bouwfinancieringen en sale-lease-back constructies.

Stadsherstel
Stadsherstel Amsterdam N.V. verwerft, restaureert, onderhoudt en beheert voor het stadsbeeld karakteristieke panden.

Stichting de Amsterdamse Grachtentuin
Stichting De Amsterdamse Grachtentuin.

Electrische museumtrams in Amsterdam
Stichting Museum Stads- en Streekautobussen Amsterdam

Museum Suriname
Stichting Museum Suriname vestigt door exposities en culturele/educatieve activiteiten de aandacht op het cultureel erfgoed van de Surinaamse gemeenschap lees over festiviteiten/lezingen/rondleidingen op de website!

Strangefruit.nl webdesign
STRANGEFRUIT.NL is een exotische vrucht in het land van de webdesign, omdat bij ons niet alleen de techniek centraal staat, maar ook de communicatieve en expressieve mogelijkheden van het internet. Strange fruit web design full service creative design .

Studentenhuis Leidenhoven
Studentenhuis Leidenhoven biedt huisvesting aan studenten. Kamerverhuur of kamers te huur. Naast de eigen (slaap) kamer heeft iedere inwoner beschikking over de eetkamer, zitkamer en studeerkamer. De studie resultaten gaan erop vooruit.

SIB Amsterdam
Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen Amsterdam.

Nieuw bij LOI: digitale coach
Studeren waar en wanneer je wilt, direct contact met studiegenoten en persoonlijke begeleiding van je docent. Kies uit 350 cursussen en opleidingen, van korte cursus tot universitaire opleiding.

Postview
Studio te Amsterdam, gespecialiseerd in buitengewone ontwerpen, op het scherp van de snede vervaardigd met de nieuwste middelen en technieken, voor webdesign en drukwerk.

Studio Postview
Studio te Amsterdam, gespecialiseerd in buitengewone ontwerpen, op het scherp van de snede vervaardigd met de nieuwste middelen en technieken, voor webdesign en drukwerk.

Apollolaan Tandartsenpraktijk
Tandartspraktijk voor mondhygiene, cosmetischetandheelkunde, kronen en bruggen en implantologie.

Taxi Services Ambassador
Taxi Amsterdam, Amsterdam taxi services for your transportation needs in and around Amsterdam and Holland, from and to Schiphol Airport . Ambassador Taxi

TechText
TechText verzorgt vertalingen en teksten op ieder gebied en is gespecialiseerd in ICT, administratieve, logistieke en financiële systemen en procesbesturing. Wij vertalen van en naar alle West-Europese talen. Technisch schrijven, vertalingen, copywriting.

Limousine Service Amsterdam
The entry page to rent / verhuur limousine service amsterdam. Chauffeur-driven limousines in the netherlands, amsterdam.

The Meeting Place for Photography
The Meeting Place for Photography in the Netherlands. A presentation of several Photographers and info about The Fotofestival Naarden Festival-OFF. De ontmoetingsplaats voor Fotografie in Nederland.

Vuurwerkverkooppunten Amsterdam
The page cannot be found

Tienerlink
Tienerlink, de site voor tieners uit Westerpark Amsterdam!

Transport en Logistiek Nederland
TLN is de belangenbehartiger voor het wegtransport. Een werkgeversorganisatie met 6500 leden. TLN komt op voor de belangen van de hele bedrijfstak. Steunpilaar en adviseur voor de ondernemer, maar ook gesprekspartner voor de politiek.

Top Tours Amsterdam
Top Tours Amsterdam - Rondleidingen, excursies en wandeltours door Amsterdam, Leiden, Haarlem. Van stadstour tot smartlappen workshop, van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. Dwars door de Amsterdamse Jordaan, over de Wallen en in het oude centrum.

Trouw
Trouw de Verdieping op internet, voor het laatste nieuws en verdieping over zorg en gezondheid, opvoeding en onderwijs, religie en filosofie en natuur(tochten) en milieu.

Charles de la Croix Productions
Trouwen Band, Trouwen muziek, bruiloft band, bruiloft muziek, Een band voor je Bruiloft Band Muziek, Voor je Huwelijk een Feestband Coverband en Coverbands of Bruiloftsband en Bands voor als je gaat trouwen band , boekingskantoor met online agenda .

Auto Centre Zuid-Oost
Tsuru Motors B.V. Mitsubishi

TWSTd
TWSTSd, gezellig djcafe met elke week bekende en onbekende dj's uit binnen en buitenland.

Shiatsu-praktijk Marijke Hemminga
U vindt hier informatie over shiatsu-behandelingen die Marijke Hemminga geeft in haar praktijk in Amsterdam. Ook wordt kort uitgelegd hoe shiatsu werkt en geven cliënten hun reacties op hun shiatsu-behandelingen.

Doubledutch Tours
Unieke programma's voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en toeristische wandeltoers in Amsterdam.

JobZone
Vacatures, gratis adverteren voor werkzoekenden en werkgevenden.

Van 't Hull bv
Van 't Hull glashandel al meer dan 100 jaar een begrip.

Van Ree Zonwering (Diemen)
Van Ree Zonwering - Diemen, Uw maatwerkspecialist, ruim 30 jaar ervaring in Zonwering.

Jaap Admiraal makelaardij o.g.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid houden we ons actief bezig op de woon- en vastgoedmarkt van Amsterdam en naaste omgeving. Door ons lidmaatschap van de NVM hebben wij een online toegang op de NVM-database waar alle NVM makelaars hun woningen te koop.

Rederij Aemstelland
Varen door de amsterdamse grachten.

Vereniging van Communicatie-adviesbureaus
VEA Welkom

Restaurant De Waaghals
Vegetarisch restaurant in amsterdam

Vermet Vertalingen
Vertalingen Frans-Nederlands (beëdigd), vertalingen Spaans-Nederlands en correcties Nederlands door professioneel, zelfstandig vertaler.

Vertel anderen over deze pagina
Vertel anderen over de 020.pagina.nl!

Telediscount
Via de 090X-toegangsnummers van TeleDiscount kun je goedkoop bellen naar het buitenland. Zonder aanmelding, abonnement of andere verborgen kosten. Goedkoop internationaal telefoneren was nog nooit zo makkelijk.

GTS Nederland
VIP Internet: domein registratie, website hosting en domein hosting. Hoge kwaliteit webhosting tegen aantrekkelijke tarieven.

BS Limousines
VIP-/ Limousine Service - Tranfers- Private Tours - Taxi Service and Schiphol airport transfer: Taxi vervoer per luxe taxi of limousine in the Netherlands: B&S Business Service streeft naar een authentieke originaliteit in de wereld van het bedrijfsvervoer .

VluchtelingenWerk
Vluchtelingen en asielzoekers in Nederland VluchtelingenWerk geeft informatie over de asielprocedure, opvang en integratie en statistische informatie.

ASVU Volleybal Amsterdam
Volleybal Vereniging ASVU is een studenten sport vereniging in Amsterdam dat teams heeft spelen op veel verschillende nivo's, van regioklasse (Oost) tot 5e klasse (Amsterdam).

AZA
Voor schoonmaak en specialistisch onderhoud. Nu ook voor levering van uitzendkrachten en detacheringspersoneel. Bezoeken en offertes zijn geheel vrijblijvend. Een proefbeurt is uiteraard gratis.

Uitvaartverzekering nodig?
Voordelige uitvaart verzekering met complete dekking.Monuta heeft ruim 80 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten. Waarbij persoonlijke zorg en betrouwbaarheid voorop staan.

Vorkje Amsterdam
Vorkje.nl is een restaurant gids voor Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Het aardige is dat iedereen bij vorkje editor kan worden en dan zelf restaurants en recensies toevoegen aan onze database.

Vrienden van de binnenstad
Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.

Vrije Universiteit Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam. Een inspirerende onderwijsomgeving, internationaal toonaangevend op een aantal onderzoeksvelden. Een platform voor discussie over de relatie tussen wetenschap, levensbeschouwing en samenleving.

Vrijwilligerswerk Amsterdam
VrijwilligersCentrale locatie Amsterdam is onderdeel van de officiele, door NOV ondersteunde, Centrale Vacaturebank voor Vrijwilligers.

Vrisekoop Talen
Vrisekoop Talen BV organiseert taaltrainingen voor mensen uit het bedrijfsleven. Daarnaast verzorgt Vrisekoop Talen ook vertalingen van en naar diverse talen.

Dating Nederland
vrouwen mannen zoeken gratis een vaste relatie leuk afspraakje via de chat ook seks dating mogelijk.

ANWB Parking Amsterdam Centraal Station en Waterlooplein
Waar parkeren in Amsterdam? In Centraal Station en Waterlooplein. Parkeergarages in de buurt van Carre, Stopera, Kalverstraat, Gemeentehuis, hotels, De Dam, Bijenkorf, Nieuwe Kerk, Wallen, etc.

Watercooler kopen
Watercooler International biedt u de mogelijkheid watercoolers van de beste leveranciers te vergelijken. U kunt bij ons een watercooler huren of kopen.

Gemeentewaterleidingen
Waterleidingbedrijf Amsterdam alles over onze historie, natuurbeheer, aanpassingen inzake 150 jaar water.

De Stelling van Amsterdam
Website over de Stelling van Amsterdam (The Defence Line of Amsterdam). De Stelling van Amsterdam is een 19de eeuwse ring van forten en waterwerken rond de hoofdstad Amsterdam.

Wereldtentoonstelling Amsterdam 1883
Website over de Stelling van Amsterdam (The Defence Line of Amsterdam). De Stelling van Amsterdam is een 19de eeuwse ring van forten en waterwerken rond de hoofdstad Amsterdam

Oostelijk Havengebied
Website over het Oostelijk Havengebied te Amsterdam.

Faculteit der Psychologie en Pedagogiek Vrije Universiteit Amsterdam
Website van de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek van de Vrije Universiteit Amsterdam. Over de faculteit, het onderzoek, onderwijs en informatie voor aankomend studenten.

GroenLinks De Baarsjes
Website van GroenLinks, Nederlandse politieke partij. GroenLinks kiest voor duurzaamheid, voor sociale samenhang, voor herverdeling van arbeid en zorg, voor betaalbaar en goed openbaar vervoer.

Amsterdamse Studenten Atletiek Vereniging Aquila
Website van studentenatletiekvereniging SAV Amsterdam.

Kroonlantaarn terug in Amsterdam
WebZIN adviseert, ontwikkelt en beheert websites met content.WebZIN is gespecialiseerd in database-toepassingen en ontwikkeling van programma's en scripts voor het web.WebZIN is sterk in zinvolle Internet-ideeën.

Smartlappen zingen op de Zeedijk
Welcome to Amsterdam Excursions.

Amstelhoven Makelaardij
Welkom bij Amstelhoven Makelaardij.

Budget rent a Car
Welkom bij Budget Rent a Car.

Makelaarskantoor Draijer
Welkom bij de homepage van het Amsterdamse makelaarskantoor Draijer.

Geraldine Hallie Vastgoed
Welkom bij Geraldine Hallie Vastgoed. Een succesvol, groeiend makelaarskantoor voor nieuwbouw onroerend goed en vastgoed in de bestaande bouw. Een kantoor met een herkenbare, eigen stijl. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor.

Gilex Motoren
Welkom bij Gilex Motoren Amsterdam importeur van Procarbon .

Babs Persoons Makelaars
Welkom bij Makelaarskantoor Babs Persoons.

De Schoenmaker
Welkom bij Paul Den Ouden,de specialist in bergschoenreparaties!Toonaangevende merken rekenen op ons...Voor ons telt alleen dat elk paar een uitdaging is, een streven naar perfectie,elke stap moet ook u op ons kunnen rekenen.

PuntNL
Welkom bij puntnl bv internetdiensten. Het bedrijf dat u helpt internettechnieken optimaal in te zetten in uw bedrijf.

MDL wijnkoperij
Welkom in de smaakvolle wereld van De Echoput!

D66
Welkom op de internetsite van D66 De Baarsjes! Op de site van deze Nederlandse politieke partij vindt u standpunten, actueel nieuws, interactieve discussie, mensen, multimedia en meer.

Vereniging voor Heemkennis Ons Amsterdam
Welkom op de site van Vereniging voor Heemkennis "Ons Amsterdam"

Slagerij Oostwal
Welkom op de website van Slagerij Oostwal.

Wellantcollege VMBO MBO Linnaeus
Welkom op de website van WELLANTCOLLEGE VMBO MBO LINNAEUS AMSTERDAM, een opleidingscentrum voor VMBO en MBO opleidingen in Amsterdam-Watergraafsmeer.

Surfgids Regio Amsterdam
Wereld biedt webgroepen, een online agenda, adresboek, memo's, surfgids, we-contact, tv-gids, Je creëert en controleert zelf je eigen wereld! Het is je eigen plek waar je zelf bepaalt!

Computerwinkel Man Muis
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Shape-in
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Van Puffelen
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Activiteitenclub Raakvlak
Wij zijn een niet-commerciële organisatie voor mensentussen de 25 en 45 jaar. Doe eens een keer mee met onze activiteiten.

Errel Cooperation Amsterdam UA
Windows software to create, publish and update your own website. Easy, almost free, professional result.

Woedend! Dingen voor het web
Woedend! maakt dingen voor andere mensen die daar op hun beurt weer mensen mee willen prikkelen.

Het vierwindenhuis
Wonen in Amsterdam. 85 onafhankelijke wooneenheden met 4 gemeenschappeliike ruimten, namelijk een theater, een bar, een sauna en een binnentuin.

World Ticket Center
World Ticket Center is het reisburo met de laagste vliegtarieven.

Ed Palermo
Zanger Ed Palermo maakt van elk evenement een feest. Ed Palermo is een ras-amsterdammer die de Amsterdamse sfeer uitdraagd tot ver buiten de grenzen. Ed Palermo was in 1988 al prijswinnaar van de titel BESTE STEM VAN DE JORDAAN.

De Amsterdamse tram
Zeer uitgebreide Fotogalerie van de Amsterdamse Tram en vele andere Tram Bus en Spoor-bedrijven in Binnenland en Buitenland.

Zeilschool 'Op de Helling'
Zeilschool 'Op de Helling', CWO - erkende zeilschool voor alle leeftijden in Heeg, Friesland. Optimisten, Lasers, Valken, zwerftochten, opleidingen en arrangementen.

Zuidelijke Wandelweg
Zuidelijke Wandelweg - een website over de Amsterdamse Rivierenbuurt / Amsterdam-zuid, met beeldbank, foto's, bijdragen, poezie, literatuur en geschiedenis.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3

 

Choose another topic

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Popular topics
Business | Clipart | Jobs | Real estate | Antivirus | Computer | Health